Vocal Retreat Canarias

Wat kun je verwachten?

 • Ongeveer 15 uur zingen onder leiding van een professionele zangcoach / koordirigent
 • Verblijf in privé kamer of gedeelde kamer
 • Elke dag ontbijt + lunch, inclusief drankjes 
 • 1x welkomst-diner
 • Onbeperkt koffie en thee

Voor wie?

Amateurzangers die graag zingen in de zon

Voorlopig is de Vocal Retreat voornamelijk gericht op amateurzangers. Dus zangers (en zangeressen) die bijvoorbeeld al in een koor zingen, zangles hebben, in een bandje zingen, of het gewoon leuk vinden om te zingen en dat graag een week in de zon komen doen. Er zal vooral lichte muziek (dus pop, jazz, musical etc.) gezongen worden.

Kim Nijs

Oprichter, zangdocent en koordirigent

Omdat Kim gek is op zon, zee en zingen, heeft zij besloten deze drie met elkaar te combineren en deze Vocal Retreat te gaan organiseren. Kim is in 2011 afgestudeerd aan de opleiding Docent Muziek van Codarts in Rotterdam en heeft daarna de opleiding Dirigent Licht Vocaal gevolgd. Ze geeft al jaren zanglessen, heeft meerdere pop- en jazzkoren gedirigeerd en de zangcoaching bij verschillende muziektheaterproducties verzorgd. Op dit moment werkt Kim als travel guide voor een grote reisorganisatie op de Canarische eilanden. Meer info kun je vinden op:

www.kimnijs.nl

Locatie: Canarische Eilanden

De Canarische eilanden zijn deel van Spanje, maar liggen voor de kust van Marokko. Op deze eilanden is het eigenlijk altijd lente / zomer. Zelfs in de winter ligt de temperatuur rond de 18-20 graden. 

Elk van de 8 eilanden heeft zijn eigen karakter, maar ze kenmerken zich door de ruimte, rust en natuur en natuurlijk het mooie weer en de zee!

De ideale locatie voor een zangvakantie in Spanje!

Locatie: Playa Blanca – Lanzarote

Lanzarote, het meest oostelijke van de Canarische eilanden, is een echt vulkaaneiland. Het telt maar liefst 123 vulkanen en is een prachtig rustig eiland. Omdat de kunstenaar Cesar Manrique ervoor gezorgd heeft dat er geen mega-resorts verrezen in de tijd dat het toerisme opkwam, heeft het eiland zijn authenticiteit behouden en zul je je dus niet overspoeld voelen door massa-toerisme. In het zuiden van dit kleine eiland ligt het plaatsje Playa Blanca en hier hebben we tijdens de vocal retreat 2 villa’s tot onze beschikking. 

In elke villa zijn 2 privé-kamers met tweepersoonsbed en 2 gedeelde kamers met ieder 2 eenpersoonsbedden. Er is per villa 1 gedeelde badkamer, een huiskamer, keuken en terras. De villa’s staan op een vakantiepark met een gedeeld zwembad en restaurant en liggen op ongeveer 15 minuten lopen van het strand en restaurantjes. 

Locatie: Puerto de las Nieves – Gran Canaria

Je verblijft in het voormalige hotel El Cabo in Puerto de las Nieves. Puerto de las Nieves is een schattig vissersdorpje in de gemeente Agaete, gesitueerd aan de noordwestelijke kust van Gran Canaria. Naast een strand en haven met leuke restaurantjes, heeft het plaatsje ook de zo kenmerkende “piscinas naturales” die Gran Canaria rijk is.

In El Cabo heb je de beschikking over een privé-kamer met eigen badkamer. Daarnaast is er een grote gemeenschappelijke keuken / woonkamer en beschikt deze locatie over een dakterras met een fantastisch uitzicht op de kliffen en de oceaan. Als het helder weer is, kun je zelfs de berg Teide zien die op het naastgelegen eiland Tenerife ligt!

Aanmelden

De komende editie van deze Vocal Retreat vindt plaats op Lanzarote van zaterdag 2 t/m zaterdag 9 maart 2024. De prijs voor deze retreat van 7 nachten is Eur. 875,00 voor een gedeelde kamer (2 persoonskamer) en Eur. 1025,00 voor een privé-kamer. 

Dit is inclusief: alle zanglessen en koorrepetities, verblijf in een gedeelde of privé kamer (met gedeelde badkamer), 7x ontbijt + lunch incl. drankjes, welkomstdiner, onbeperkt koffie en thee.

Niet inbegrepen in de prijs zijn: vliegticket, vervoer naar de locatie, diner (behalve op de welkomstdag), extra consumpties, evt. deelname aan excursie(s).

Zonsondergang in Gran Canaria

Voorwaarden

Het aantal deelnemers voor de retreat in maart is 8 tot 10 personen. Tot uiterlijk 31 december kan de Retreat nog geannuleerd worden door mij. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe eerder bekend kan worden of het doorgaat! Mocht ik de Retreat helaas moeten annuleren, dan krijg je uiteraard je geld volledig terug.

Betalingsregeling

Na aanmelding betaal je Eur. 100,00 aanbetaling. Mocht je binnen 14 dagen toch afzien van deelname, dan krijg je dit bedrag terug.

 • 14 dagen na boeking: 50% (van bedrag – aanbetaling) betalen
 • 31 december: 25% betalen
 • 31 januari: 25% betalen

Je kan er ook voor kiezen het totaalbedrag in 1 keer te betalen.

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je het gehele bedrag in 1 keer betalen, dan worden bij annulering de volgende annuleringskosten in rekening gebracht:

 • Tussen 14 dagen na je boeking en voor 31 december: Aanbetaling + 50% annuleringskosten
 • Tussen 31 december en 31 januari: Aanbetaling + 75% annuleringskosten
 • Na 31 januari: 100% annuleringskosten

Contact

Voor meer informatie, neem contact op met:

info@vocalretreat.nl 

Volg Vocal Retreat Gran Canaria ook op instagram: 

@vocal_retreat_canarias

Op deze website zijn foto’s gebruikt van: RePeople, Marian Chinciusan, Handy Tims en Kim Nijs